Sommerens mest populære hotell

Noe av det unike med Ving er hotellkonseptene. Hotell skreddersydd for en bestemt type gjester, for eksempel barnefamilier eller designentusiaster. Dette er sommerens mest populære konsepthotell.

···

Sunwing Family Resorts: Sunwing Kallithea Beach

Sunwing-hotellene er barnefamilienes ultimate ferieparadis. Det første åpnet allerede i 1967, og ganske mange år med utvikling og finpussing har resultert i hotell hvor hver minste lille detalj er gjennomtenkt. I sommer er Sunwing Kallithea Beach på Rhodos det mest populære valget.

Skattejakt, ansiktsmaling og det superpopulære talentshowet Lollo & Bernie’s Mini Stars er blant barnas favorittaktiviteter på det familievennlige hotellet. I tillegg kan dere prøve familieyoga, eller hva med å gå på spa sammen? Yngre gjester kan få prøve Lollos økologiske oljemassasje eller Bernies sjokolademassasje. Og som på alle Sunwing-hotellene spiser barn under 12 år gratis. De har til og med sin egen Lollo & Bernie-buffe!

Visste du at barneklubben er sukkerfri? Les mer her

Er dere klare for familieyoga på Sunwing Kallithea Beach på Rhodos?

Ocean Beach Club: Ocean Beach Club Gran Canaria

O.B.C. by Sunwing er designhotell for familier, bygget på de samme prinsippene som Sunwing Family Resorts, men anleggene er mindre, roligere og mer personlige. Hotellet på Gran Canaria er blant sommerens favoritter. Det er lite og personlig, men langt fra kjedelig. Som på Sunwing arrangerer Lollo & Bernie og vennene deres spennende aktiviteter i Mini Land.

De voksne kan benytte seg av spaet, bli med på gratis treningstimer i regi av SATS – eller bare slappe av ved det store bassengområdet. Kanskje det frister med en Ocean Beach Club Suite, der du kan gå rett ut i et eget basseng fra terrassen?

Tips! Hotellet er åpent året rundt og er også populært på vinterstid.

Bor du i en Club Pool Suite kan du gå rett ut i bassenget fra terrassen.

Sunprime Hotels: Sunprime Platanias Beach

Sunprime Hotels er hotell skreddersydd for kun voksne. Alle hotellene har aldersgrense, så her kan du lene deg tilbake og nyte stillheten ved bassenget og den eksklusive følelsen i restaurantene. Sunprime Platanias Beach på Kreta er blant sommerens mest ettertraktede Sunprime-hotell. Ikke så rart, hotellet har nemlig perfekt beliggenhet rett ved den populære stranden i Platanias, og et stort og lekkert bassengområde.

Alle Sunprime-hotellene har også egne spaavdelinger som tilbyr mengder av behandlinger, alt fra klassisk ansiktsbehandling til full kroppspleie fra topp til tå. Du kan få korte ekspressbehandlinger på 15-25 minutter, eller over tre timer med total velvære, hvis du vil skjemme deg skikkelig bort.

Les også: Derfor bør du velge Sunprime Hotels 

Sunprime-hotellene er kun for voksne.

Casa Cook: Casa Cook Chania

Dette er en godbit for alle designentusiaster, med eller uten barn. Casa Cook er Vings bohemske hotellkonsept inspirert av nomadelivet, noe som forsterkes av bruken av naturmaterialer og jordfarger. Det første hotellet åpnet dørene for et par år siden, og ble en umiddelbar suksess. Denne sommeren har splitter nye Casa Cook Chania med sin urbane og stilrene arkitektur vært det mest populære valget.

Noen av Casa Cook-hotellene har aldersgrense, men Casa Cook Chania har åpnet dørene også for barnefamilier. Det finnes for eksempel en barneklubb hvor barna gjennom lek er med på å utforske de lokale omgivelsene, og det arrangeres matlagingskurs, malekurs, workshops og foreldrefri overnatting i tipi-telt. Hotellet har også egne barnevakter som kan passe barna hvis foreldrene ønsker seg en romantisk date eller kvalitetstid på egen hånd.

Her kan du lese mer om Casa Cook-konseptet

Familievennlige Casa Cook Chania. (Vær oppmerksom på at bildet er en illustrasjon.)

Cook’s Club: Cook’s Club Alanya

Vings nyeste tilskudd i konseptfamilien er Cook’s Club. Hotell designet for en helt ny generasjon feriegjester, og et aldri så lite paradis for alle som liker en kul, tilbakelent atmosfære. Det første hotellet åpnet i 2018, og siden den gang har hele seks hotell til åpnet dørene. Denne sommeren har Cook’s Club Alanya, et trendy hotell med et livlig bassengområde, vært i skuddet.

Bassengområdet er rett og slett Cook’s Club Alanyas hjerte og naturlige samlingspunkt. Her spiller utvalgte DJ-er musikk fra morgen til kveld, og det går i alt fra behagelig avslappende toner til det siste innen heftig klubbmusikk. Her kan du teste signaturdrinker fra miksologene i baren og ligge rett ut på en av de deilige solsengene med tykke madrasser og bare slappe av. Eller chille. (Eller hva det nå er kidsa kaller det i disse dager.) Alle hotellene har 16-års aldersgrense.

Cook’s Club er designet for den nye generasjonen feriegjester.