4 splitter nye grunner til å velge Sunwing

Det er allerede mange gode grunner til å velge Sunwing Family Resorts, og du kan glede deg til enda flere denne sommeren.

•••

1. Nye vegetarretter

Mange av oss er allerede godt i gang med å kutte eller begrense kjøttinntaket vårt, og stadig flere blir vegetarianere. Da skulle det bare mangle at vi kan spise vegetarisk når vi er på ferie også. På Vings mest barnevennlige hotell – Sunwing Family Resorts – introduseres denne sommeren en rekke vegetarretter på a la carte-restaurantene, i tillegg til et omfattende kjøttfritt utvalg på buffeene. På menyen kommer du blant annet til å finne pakora med sriracha-majones, kamut-bowls og fylte kokos-crepes med peanøtt- og hoinsindipp. Vi gleder oss!

Bildetekst: Fristende vegetarretter legges til menyene på hotellrestaurantene.

Fristende vegetarretter legges til menyene på hotellrestaurantene.

2. Sukkerfri barneklubb

Lei av små familiemedlemmer som er overenergiske etter å ha spist for mye sukker? Alle spiselige og drikkelige fristelser som er tilsatt sukker, som kaker, is og lemonade, fjernes fra Lollo & Bernie’s Kids Club og andre barne- og ungdomsområder på Sunwing-hotellene. Inn kommer i stedet smoothier proppfulle av fersk frukt og et eget Lollo & Bernie-fruktgodteri – uten tilsatt sukker, selvfølgelig.

Her kan du lese mer om alle barneaktivitetene på Sunwing Family Resorts

Bildetekst: Det blir lettere for både barn og voksne å spise sunt på Sunwing i sommer.

Det blir lettere for både barn og voksne å spise sunt på Sunwing i sommer.

3. Familietrening

Når du reiser med barn velger du naturligvis et hotell basert på hvor barnevennlig det er, og ikke for eksempel…treningsmuligheter. På Sunwing har det aldri vært sånn at det ene trenger å gå på bekostning av det andre, og nå introduseres også familietrening – trening som er tilrettelagt for både unge og voksne gjester.

Hele familien kan for eksempel prøve seg på crosstraining på skreddersydde familietimer med det dyktige treningsteamet på Sunwing, og barn helt ned i 3-års alderen kan leke seg med foreldrene på familiegymnastikk og barnevennlig yoga.

Visste du at hele familien kan gå på spa sammen også?
Les mer om hvorfor Sunwing er familiens favoritthotell

Bildetekst: Hele familien kan leke seg på trening sammen.

Hele familien kan leke seg på trening sammen.

4. Trening på rommet

Hvis du reiser med små barn er det ikke alltid et alternativ å forlate rommet for å trene. Derfor kan du nå bestille treningsutstyr som yogamatte, gummibånd, strikker og vanlig treningsmatte (i tillegg til veiledning fra en av hotellets treningseksperter) til ditt eget hotellrom. Det passer også perfekt hvis du foretrekker å trene på egen hånd.

Her kan du lese mer om alle treningsmulighetene på Sunwing Family Resorts

Bildetekst: Med eget treningsutstyr på rommet kan du enkelt trene på egen hånd.

Med eget treningsutstyr på rommet kan du enkelt trene på egen hånd.