En av verdens største lekeplasser

harmony

Noen ganger er det størrelsen det kommer an på. I alle fall når det er snakk om Harmony of the Seas – et av verdens største cruiseskip – som skaper bølger i Middelhavet og i Det karibiske hav.

························································································································································································

Den største rutsjebanen på de 7 hav

Harmony of the Seas nøyer seg ikke med å være blant verdens største cruiseskip, de følger selvfølgelig opp med ombordaktiviteter i verdensklasse. Vi tipper at den tietasjes (!) rutsjebanen The Ultimate Abyss får sommerfuglene i de flestes mager til å flagre litt ekstra (sjekk den lilla sklien på bildet over).

For de mindre vågale finnes det tre mindre vannsklier, og for de minste: badelandet Splashaway Bay. Andre adrenalinfremkallende aktiviteter om bord inkluderer en zipline tvers over det 45-meter høye atriet, en klatrevegg med uslåelig utsikt på toppen og en surfesimulator. Bare for å nevne noe.

Du trodde kanskje cruise var kjedelig?

 

rccl

Foto: RCCL

Danny & Sandy cruiser videre

Har du noen gang lurt på hvor Danny og Sandy egentlig skal når de flyr av sted i den røde cabrioleten på slutten av Grease? Vel, vi skal ærlig innrømme at vi ikke er helt sikre på det, men vi vet i alle fall at det er puddelskjørt, brylkrem og skinnjakker som gjelder når Harmony of the Seas setter opp Broadway-musikalen om bord.

 

Hvilket nabolag foretrekker du?

Harmony of the Seas er svimlende 362 meter lang, 60 meter bred og har intet mindre enn 18 dekk (og plass til 5400 passasjerer). Lurer du på hvordan du skal finne frem om bord? Rederiet har løst det hele ved å dele skipet inn i 7 nabolag. Om bord kan du slentre rundt i frodige Central Park med sine restauranter og butikker, eller barhoppe på Royal Promenade. I Bionic Bar mikses drinkene dine av roboter!  På Boardwalk kan du prøve den gammeldagse karusellen eller oppleve vannakrobatikk på AquaTheater. Basseng og fartsfylte aktiviteter finner du i eget nabolag, og det samme gjelder spa, fitness og underholdningsscenene.

Harmony of the Seas Royal Carribean Cruiseline

AquaTheatre om bord Harmony of the Seas

For de kule kidsa

Harmony of the Seas passer like bra for familier som for pensjonister og par, og det skal sies at Royal Caribbean heller ikke har glemt ungdommen. Det er ikke alltid så kult å henge med foreldrene eller femåringene i barneklubben, så på Harmony of the Seas har ungdommene rett og slett fått sitt eget nabolag Youth Zone. Der kan de være så kule som bare tenåringer kan være, med dansegulv, pool parties og åpen mikrofon-kvelder. Også yngre barn kan være med i Youth Zone – deltakerne grupperes etter alder.

Harmony of the Seas Royal Carribean Cruiseline

Youth Zone – for barn og ungdommer

Les også: 5 perfekte cruise for familier

Fra Johnny til Jamie Oliver

Anthem of the Seas, RCCL Royal Caribbean Cruise LineMat er en viktig del av ferieopplevelsen, og om bord på Harmony of the Seas kan du se langt etter glisne kjøttkaker a la danskebåten. På Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian venter herligheter fra det italienske kjøkkenet, og på populære Johnny Rockets kan hele familien kose seg med hamburgere i tradisjonell diner-stil. Eller hva med en tur i Hot Dog-baren, grillrestauranten, taqueriaen Sabor eller kanskje sushirestauranten Izumi?

Vi tipper enhver gane vil fryde seg over minst et av spisestedene om bord. Du har hele tiden på deg et elektronisk armbånd som du benytter når du kjøper drikke, spiser i en restaurantene som ikke er inkludert i helpensjonen og shopper i butikkene. Du kan til og med låse opp lugardøren din med armbåndet. Og du, har du ikke lugar med balkong kan du få en lugar med virtuell vegg – for skikkelig cruise-feeling.

 

Middelhavet om sommeren, Karibia på vinterstid

På Harmony of the Seas er det nok fort gjort å glemme å gå i land på stoppene, men med reiseruter som tar deg innom noen av de fineste og mest spennende byene i Middelhavet og skikkelige drømmestrender i Karibia bør du unne deg en liten tur i land.

Her kan du se alle cruiserutene du kan velge mellom

Barcelona er en av verdens kuleste byer og er absolutt verdt en tur i land.

Barcelona er en av verdens kuleste byer og er absolutt verdt en tur i land.