Reisebrev: Yoga på Gran Canaria

FullSizeRender (3)

Monica Farstaddal

Vi vil gjerne dele dette hyggelige innlegget fra Monica Farstaddal, en av våre gjester. Monica var med oss på treningsreise til Gran Canaria for å lære mer om yoga.

“Jeg hadde lenge ønsket å dra på en treningsreise og ble veldig glad da jeg fant tilbud hos Ving om en yogareise til Gran Canaria.

Jeg har trent spinning og styrketrening i mange år men var helt fersk på yoga.

Vi startet hver morgen med yogaklasse kl. 07.30-08.45 i et lekkert lokale med glassvegger, og utsikt over fjellene. Her følte man seg i ett med naturen. Det er utrolig vakkert å trene yoga mens solen står opp over fjellene. Vår treningsinstruktør Pernilla Cristvall hadde et veldig bra treningsopplegg for oss, med en fin progresjon gjennom hele uken. Vi var 20 deltakere i alderen 27 til 60 pluss, og øvelsene passet bra for meg som nybegynner, samtidig som de var utfordrende nok for de mer erfarne. Tre av kveldene hadde vi temakvelder: en bli-kjent-presentasjon, en kveld om ayurveda og en kveld om mindfulness.

Vi bodde på hotell Sheraton Salobre i Costa Meloneras og hotellet var helt perfekt for denne reisen. Her var alt tilrettelagt for å finne ro i kropp og sjel. Det var flotte hotellrom, nydelig mat og topp service. Hotellet hadde i tillegg flere treningstilbud man kunne benytte seg av og gode tur/jogge-muligheter.

Etter vi kom hjem til Norge igjen har Pernilla sendt oss flott kursmateriell, og jeg som er nybegynner i yoga kjenner jeg har fått veldig godt utbytte av reisen.

Jeg gleder meg allerede til neste treningsreise med Ving!”

Sheraton SalobreGOLF

Utsikten fra Sheraton Salobre kan man ikke klage på…

Vings treningsreiser

Er du fortsatt i startgropa for å komme i gang med treningen? Eller er du godt i gang og vil nyte utendørstrening også på vinterstid? Uansett hvilket nivå du ligger på eller hvilken treningsform du foretrekker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Se oversikten over kommende treningsreiser her. Obs! Vær rask, treningsreisene våre er populære og kan fort bli fullbooket.