24 timer om bord: Liberty of the Seas

Cruise toppbilde

Cruiseferie handler ikke bare om stoppene underveis – men også om alt du kan gjøre om bord. Bli med oss om bord på familievennlige Liberty of the Seas for en dag!

Tekst: Anna Hagberg

08.00 – Morgenjogg på dekk

Er du blant dem som liker å ta en oppfriskende spasertur eller en raskt løpetur om morgenen? Da er løpebanen på skipets øvre dekk noe for deg. Her oppe får du i tillegg frisk sjøbris og fantastisk utsikt.

08.30 – Frokostluksus

Når det begynner å rumle i magen er det aldri langt til nærmeste spisested. Frokost får du både i hovedmatsalen og i buffetrestauranten. Og hvem kan si nei til et bugnende bord med deilig omeletter, nytrukket kaffe, fersk frukt og fristende bakverk?

breakfast

09.30 – Trening og spa

Når den dårlige samvittigheten kommer krypende (hvis du droppet morgenjoggen, for eksempel..) er treningsstudioet lett tilgjengelig. Start dagen med en intens spinningtime, før du kobler fullstendig ut med en spabehandling. Du kommer til å føle deg fantastisk etterpå!

12.00 – Hamburgerlunsj på Johnny Rockets

Etter treningen passer det fint med litt energipåfyll. På hamburgersjappa Johnny Rockets spiser du velsmakende burgere i et klassisk amerikansk 50-tallsmiljø. Bestill en milkshake til maten og lytt til gamle hits fra jukeboksen. Skikkelig retro!

13.00 – Surfing, klatring eller minigolf?

Selv om fartøyet er ute til havs er det rikelig med spektakulære opplevelser du kan få med deg om bord. Utfordre høydeskrekken din i klatreveggen, eller sus frem på bølgene i surfesimulatoren. Eller kanskje du vil utfordre familien på minigolfbanen?

cruisesign_surfingNY

14.30 – Sol og bad for hele familien

Å nyte solens varme stråler på dekk er som balsam for sjelen. Koble av med en bok i en solstol, nipp til en god drink eller lek med barna i barnebassenget.

family_in_the_pool

17.00 – Shop ’til you drop på Royal Promenade

Shoppingsugen? Ingen fare – om bord finnes flere butikker med alt fra merkeklær til suvenirer. Hvis blodsukkeret synker, sving innom Cupcake Cupboard eller Ben & Jerrys isbar.

19.00 – Middag blant hvite duker og krystallysekroner

Nyt et velsmakende måltid i vakre omgivelser. i hovedmatsalen kan du velge mellom flere ulike retter, og maten holder meget høy standard. Spis så mye du vil. Det eneste du trenger å betale for er drikke.

21.00 – Broadway, isdans og diskoglitter

Avslutt kvelden med glitter og glamour. Se et profesjonelt Broadway-show, eller la deg henføre av underholdende isdans. Lad opp til diskodans med et besøk i champagnebaren eller Schooner Bar. Derfra er det ikke lang vei til nattklubben som lokker med lekkert interiør, glitrende dskokuler og dansbare rytmer. Dans natten gjennom eller stikk innom for en drink. Når solen stiger i de små timer kaster skipet anker i en ny havn. Nye reisemål venter på å bli utforsket, så ikke sov for lenge!

cruiseship

Teksten ble først publisert i Vings värld nr. 1. 2015.

Kunne du tenke deg å reise på cruise? Fortell oss hvorfor (eller hvorfor ikke) i kommentarfeltet under ⇓