Gjestenes favoritthotell på Gran Canaria

Lurer du på hvor det er best å bo på Gran Canaria? Liker du luksus, bra beliggenhet eller fred og ro? Bli inspirert av de ti hotellene med best kvalitetstall fra gjestene våre så langt denne vinteren.

1. Radisson Blu Resort Gran Canaria, Arguineguín

Det er ingen tilfeldighet at dette 5-stjerners hotellet ble kåret til sesongens beste av Vings gjester. Her har du nærmest alt du kan tenke deg av komfort med lekre rom, spa, treningsstudio, tennisbane og hele fire basseng å boltre deg i. Passer godt for voksne som ønsker behagelig ferie ved stranden og familier som ikke er avhengig av at barneklubben har skandinavisktalende ledere.

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Utsikten er uslåelig og bassengområdene flotte på Radisson Blu i Arguineguín.

 2. El Greco, Puerto Rico

Dette lekre hotellet i italiensk design har i mange år vært et av Vings mest populære hotell.  Det er ikke minst på grunn av den fine beliggenheten på stranden med utsikt over havnen i Puerto Rico, en myldrende by på solkysten av øya med det mest stabile og solsikre været. Passer godt for voksne som vil bo ved stranden med kort vei til sentrum.

Strålende utsikt over basseng og hav på et av Vings aller mest populære hotell.

 

 3. Cordial Mogan Playa, Puerto de Mogán

Med fjell på alle kanter ligger dette elegante hotellet vakkert og rolig til like ved Puerto de Mogàn, en idyllisk landsby på den sydvestlige kysten av øya. Byen er en herlig blanding av sjarmerende gamle smågater og moderne bebyggelse. Passer godt for voksne som ønsker en rolig ferie i vakre omgivelser og familier som ikke er avhengig av barneklubb og aktiviteter.

Cordial Mogan Playa

Cordial Mogan Playa ligger like ved Puerto de Mogàn, en av Gran Canarias koseligste landsbyer.

 4. Serenity, Playa de Amadores

Er du ute etter fantastisk utsikt er dette leilighetshotellet noe for deg. Serenity ligger fint til i fjellsiden ovenfor Amadores. Her kan du ligge på en solseng og ta livet med ro, mens du nyter den uslåelige panoramautsikten fra terrassen. Det er heller ikke langt ned til den tropiske, hvite Amadores-stranden. Passer godt for voksne som liker det stille og rolig i ferien.

Serenity, Playa de Amadores

Fra solsengen på Serenity har du panoramautsikt over stranden og havet.

5. Los Leones, Maspalomas

Vil du bo på et koselig og intimt hotell i Maspalomas er dette lille bungalowhotellet verdt å sjekke ut. Hotellet er nyrenovert og består av tre bungalower med til sammen 12 leiligheter som ligger i en hage med et fresht bassengområde. Passer godt for voksne og par som vil bo enkelt og komfortabelt.

På bungalowhotellet Los Leones bor du enkelt og komfortabelt i Maspalomas.

 

6. Sheraton Gran Canaria Salobre GolfCosta Meloneras

Dette flotte hotellet ligger vakkert til, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras. Det har et fantastisk bassengområde, spa og flere hyggelige lounger, barer og restauranter. Golfbanen og det fantastiske fjellområdet ligger rett utenfor hotellvinduet, så dette er virkelig drømmestedet for golfere og andre som vil reise på en aktiv ferie og bo i flotte omgivelser.

Fred og ro råder over bassengområdet på golfhotellet i fjellene ovenfor Maspalomas.

 7. Marina Suites, Puerto Rico

På dette populære leilighetshotellet bor du sentralt i Puerto Rico med uteliv, shopping og restauranter like utenfor døren. Den store solterrassen med både basseng og boblebad er perfekt for avslappende feriedager. Hotellet passer godt for voksne og familier som vil bo sentralt i Puerto Rico i fine leiligheter med moderne design.

Bassengområdet  er bare én av årsakene til at gjestene liker seg på Marina Suites.

8. Gloria Palace Royal, Amadores

Gloria Palace Royal er et elegant og vakkert hotell med høy standard og komfort. Det ligger oppe i høyden i Amadores med nydelig utsikt over havet og den hvite sandstranden. Passer godt for voksne som vil bo komfortabelt og luksuriøst med tilgang til spa, treningsstudio og flere restauranter og barer.

Gloria Palace har høy standard og mange fasiliteter for deg som gjest.

 

9. Lopesan Villa Del Conde Resort Corallium & ThalassoCosta Meloneras

Dette lekre hotellet gir deg en følelse av luksus med høyt nivå på både service og komfort. Her er det flere terrasser med oppvarmede basseng, og et lekkert spa som tilbyr  Thalasso-terapi. Bygningene ligger spredt ut over et pent område med hager og palmetrær som en egen liten landsby. Passer godt for voksne som ønsker en ekstra luksuriøs ferie.

*** Local Caption *** Migrated DAM 15 SELECTED.

Bo godt på Gran Canarias kanskje mest luksuriøse hotell, Lopesan Villa Conde Resort Corallium & Thalasso.

 10. Lopesan Baobab Resort, Costa Meloneras

På dette eksklusive hotellet møter spennende arkitektur høy service og komfort. Hotellet består av ni bygninger og har en lekker terrasse med hele syv basseng for voksne. I tillegg er det fire restauranter og hele fire barer på hotellområdet. Passer godt for voksne som vil bo i flotte omgivelser med alt du trenger på hotellet.

Lopesan Baobab Resort

På Lopesan Baobab Resort møtes du av spennende arkitektur og herlige bassengområder.