Hvor barnevennlig er egentlig Dubai?

Dubai er en spennende miks av hypermoderne og eldgammelt. Men hvor barnevennlig er det? Belinda Jensen tok med seg mannen og datteren Ella (4) på en litt annerledes påskeferie.

···

– Vi valgte Dubai på grunn av den korte reisetiden. Det tar bare seks timer å fly dit fra Oslo, og det er ikke mye for å få sol og deilig vær i vintermånedene, forteller Belinda.

Vel fremme i det arabiske emiratet sjekket den lille familien spent og forventningsfull inn på The Westin Dubai Mina Seyahi i Jumeirah. Det tok ikke lang tid før de hadde funnet seg til rette og kunne konkludere med at Dubai definitivt passer for barnefamilier.

– Servicen var helt super. Det er et stort hotell, men selv om det bodde mange andre gjester der føltes det aldri overveldende eller for folksomt, forteller Belinda.

Familien trivdes faktisk så godt at hotelloppholdet nesten ble det beste med hele ferien. Kanskje ikke så rart, med tanke på at Dubai er synonymt med spektakulære hotell, og mange nærmest er som fornøyelsesparker å regne. Det er for eksempel i Jumeirah du finner verdenskjente Atlantis the Palm, et luksuriøst hotell med eget badeland og akvarium.

Datteren Ella falt imidlertid pladask for bassengområdet på The Westin, og kunne leke seg i flere basseng og med massevis av barneleker.

– I påsken arrangerte de i tillegg aktiviteter som ansiktsmaling, og det ble satt opp hoppeslott og en egen minibuffe for barna på et eget område, sier den fornøyde mammaen.

Ella storkoste seg med mamma og pappa på påskeferie i Jumeirah.

Ella (4) storkoste seg på påskeferie med mamma og pappa i Jumeirah.

Og Ella var langt fra den eneste som hygget seg.

– Hver søndag arrangerte hotellet champagnebrunsj med en egen DJ. Utrolig kult for oss voksne, sier Belinda entusiastisk.

Hotellaktiviteter er ikke uvanlig i Dubai, faktisk foregår mye nettopp der. Belinda og familien nøt solfylte dager på stranden nedenfor hotellet sitt, og tok turen til andre hotell i nærheten som hadde både badeland, akvarium, restauranter og butikker. De rakk også å få med seg det utrolige fonteneshowet i Downtown Dubai.

Vil du vite mer? Les disse tipsene til familievennlige opplevelser i Dubai

The Westin Dubai Mina Seyahi har sin egen private strandstripe.

The Westin Dubai Mina Seyahi har sin egen private strandstripe.

Vær oppmerksom på at dette blogginnlegget ble publisert først i 2016 og kan inneholde utdatert informasjon. 

Kategorier