De beste hotellene for deg som reiser uten barn

For deg som reiser uten barn har vi laget hotellkonseptet Sunprime Hotels – hotell som helt og holdent fokuserer på kvalitetsferie for voksne.

Barna ville sikkert synes at Sunprime er kjempekjedelig. Voksne som reiser uten barn derimot, beskriver hotellene som fantastiske. Her kan du lene deg tilbake og nyte en ekte voksenferie. Vil du trene, finnes det både treningsstudio og gratis timer med SATS ELIXIA. Alle Sunprime Hotels har meget god beliggenhet, eget spa med forskjellige behandlinger, rolige bassengområder, gratis WiFi og aldersgrense 16 år. I restaurantene våre får du servert de deiligste retter med god drikke til. Alle Sunprime Hotels har minst 4 vinger og ikke minst – svært fornøyde gjester.

Easy Travel og Keep the Room

Når bor på Sunprime inkluderer det mange smarte løsninger. En av disse er Easy Travel som blant annet inkluderer innsjekk av bagasje på hotellet, ekstra bagasjevekt og direktebuss t/r flyplassen. Les vårt blogginnlegg om Easy Travel her. Vil du gjøre den siste feriedagen enda mer behagelig? På blant annet Sunprime Alanya Beach og Sunprime Platanias Beach kan du allerede hjemmefra sikre deg en egen leilighet frem til kl. 18.00 på hjemreisedagen. Les mer om tilbudet Keep the Room her.

Gjestenes favoritter i sommersesongen:

Sunprime Ayia Napa Suites, Kypros

Sunprime Ayia Napa Suites fikk utmerkelsen “et av de 10 beste hotellene” av Vings gjester i sommersesongen 2013. Her kan du bestille en suite med direkte utgang til bassenget, lene deg tilbake og nyte livet. På Sunprime Ayia Napa Suites bor du sentralt, og har både Nissi Beach og den populære Sandy Bay-stranden i gangavstand fra hotellet. I restauranten kan du glede deg til nydelige viner og velsmakende måltider – eieren driver nemlig flere av Ayia Napas beste restauranter.

Sunprime Ayia Napa Suites

Sunprime Ayia Napa Suites

Sunprime Platanias Beach, Kreta

Velkommen til deilige feriedager på magiske Kreta. Sunprime Platanias Beach ligger flott til på stranden og bare en kort spasertur unna Platanias lille sentrum. Hotellet har et stort, lekkert bassengområde og lyse, luftige suiter. Skjem deg bort med deilige spabehandlinger, boblebad og badstue i Sunprime Spa. Vil du utforske hotellets hyggelige omgivelser er en leiesykkel den perfekte måte å gjøre dette på.

Sunprime Platanias Beach

Sunprime Platanias Beach

Sunprime Alanya Beach, Tyrkia

På Sunprime Alanya Beach bor du rett på den fine Kleopatrastranden i Alanya, og flere av hotellets rom og suiter har en fantastisk utsikt mot havet. Flott utsikt har du også fra Sunprime Restaurant, der du fra tidlig om morgenen til sent om kvelden kan nyte velsmakende måltider. Ca. 50 meter fra hotellet ligger hovedgaten som går gjennom Alanya by med et stort utvalg butikker og restauranter. Og på Sunprime Alanya Beach finner du selvsagt, som på alle våre Sunprime, treningsstudio med SATS ELIXIA-timer og vårt velværeparadis Sunprime Spa.

Sunprime Alanya Beach

Sunprime Alanya Beach

Gjestenes favoritter i vintersesongen:

Sunprime Kamala Beach, Thailand

Sunprime Kamala Beach Resort ligger på et av nordmenns favorittreisemål, Kamalastranden i Phuket. På hotellområdet er det en frodig hage med fire flotte basseng, og i restauranten serveres en herlig frokostbuffé – som er inkludert i prisen. Restaurant by the Sea ligger ved stranden og kan betraktes som ditt oppholdsrom i ferien. Her samles både hotellets gjester og andre som bor i nærheten for å slappe av med god mat og underholdning, mens solen går ned over havet.

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Coral Suites & Spa, Tenerife

Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til både sentrum, strandpromenaden og den populære stranden. Aller best bor du i en R.O.O.M.® Suite med eksklusiv innredning og stor balkong med utsikt mot bassengområdet. Solglade livsnytere koser seg ved det rolige bassengområdet og opp på hotellets fine takterrasser. For en virkelig gullkantet velværeopplevelse anbefaler vi spapakken Premium Decleor Spa.

Sunprime Coral Suites

Sunprime Coral Suites & Spa

Sunprime Atlantic View, Gran Canaria

Sunprime Atlantic View har perfekt beliggenhet i Playa del Inglés. Her er det et stort, flott bassengområde med hele tre oppvarmede basseng. Vil du ha ekstra kort vei til en svalende dukkert kan du bestille en suite med direkte utgang til bassenget. I Sunprime Restaurant serveres sofistikert mat akkompagnert av utvalgte drikkevarer. Sunprime Atlantic View er faktisk også vårt mest populære golfhotell på Gran Canaria – herfra har du kort vei til flere av øyas golfbaner. Lengter du etter sand og saltvann har du stranden i komfortabel gangavstand. Hit går det også strandbuss flere ganger daglig.

Sunprime Atlantic View

R.O.O.M® Suite, Sunprime Atlantic View

Er dere flere enn 15 personer som vil reise sammen til et av våre konsepthotell? Kontakt oss for mer informasjon om gruppereiser.

Både Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels er svært godt egnet for konferansereiser. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.