Gjestenes favoritthotell i Hellas

Hellas har et stort hotellutvalg, og det er ikke alltid så lett å vite hvilket du skal velge. Disse ti hotellene scorer høyest blant gjestene våre.

Vær oppmerksom på at dette innlegget ble publisert i 2015.

1. Alkistis, Skopelos

Leilighetshotellet Alkistis ligger omkranset av Skopelos’ frodige åser og knudrete olivenlunder. I restauranten på Alkistis bruker de grønnsaker som dyrkes i hotellets grønnsakshage, og du får sjansen til å smake hjemmelaget husmannskost – greek style. På dagtid serveres også drikke og snack i swim up-baren i bassenget.

Alkistis

2. Altana, Parga

Fra Altanas bassengterasse har du utsikt over det joniske hav og Pargas havnepromenade. Hotellet er et lite og velholdt leilighetshotell i nærheten av Pargas gamle borg og Krioneri-strendene.

Altana

3. Anemoni Beach, Skiathos

Anemoni Beach er et sjarmerende, lite hotell med perfekt beliggenhet rett ved Skiathos’ Megali Ammos-strand.

Anemoni Beach

4. Skopelos Village, Skopelos

Skopelos Village er et hyggelig leilighetshotell med flott beliggenhet, akkurat der de grønne pinjetrærne møter asurblått hav på Skopelos. Fra hotellet har du utsikt over havet og Skopelos by.

JSISKOP1009

5. Billy’s House, Skopelos

Billy’s House er et lite og enkelt hotell i et hyggelig villaområde på Skopelos, med landlig stemning. Hotellet har flott beliggenhet med fin utsikt over landskapet rundt og havet i bakgrunnen.

Billy's House

6. Mira Mare, Skiathos

Mira Mare er et velholdt og sjarmerende hotell rett ved Megali Ammos-stranden på Skiathos.

Mira Mare

7. Baywatch, Parga

Baywatch er et koselig, lite leilighetshotell med utsikt over Parga og omgivelsene.

Baywatch

8. Cliff Bay Hotel, Paleros

Cliff Bay Hotel er et flott leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser med fantastisk utsikt over havet og omgivelsene. Fra hotellet har du gangavstand til både stranden og Paleros sentrum.

PVKCLIF1018

9. Leonidas, Rethymnon (Kreta)

Leonidas er et lite hotell med hjemmekoselig atmosfære og en hyggelig vertsfamilie. Her bor du nær stranden og med gangavstand til Rethymnon sentrum.

Kreta ligger også to andre hotell i toppsjiktet; Sunprime Platanias Beach for voksne som vil ha barnefri ferie. og familiefavoritten Ocean Beach Club.

Leonidas

10. Ilidi Rock Beach, Livadia, Tilos

Ilidi Rock Beach er et koselig hotell i rolige omgivelser. Hotellet består av flere bygninger og ligger på en høyde med fantastisk utsikt over havet i Livadia på Tilos.

Ilidi Rock Beach