Slik velger du riktig hotell: Cook’s Club

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kul design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer blink.

– Konsepthotellene våre er utviklet nettopp fra ønskene kundene har hatt i løpet av årene. I tillegg har vi også vært i front når det gjelder hva folk forventer av et moderne hotell – som design, mat og treningsfasiliteter, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

Allerede i 2014 slo Ving fast i sin Ferierapport at vi er mer opptatt av hotellopplevelsen enn før. Vi har det fint hjemme, og vi vil ikke ha det noe mindre fint på ferie – heller enda litt bedre.

I tillegg bruker vi mye tid og en god del penger på ferien vår, så vi ønsker å få valuta for pengene.

– Vi ser en tydelig trend der hotellet blir viktigere og viktigere. Det er mye mer enn bare et overnattingssted, det er nesten som et reisemål i seg selv.

Vings nyeste tilskudd i konseptfamilien er Cook’s Club. Det første hotellet åpnet på Kreta tidligere i år, og Hedda B. Zandwijken, som driver reisebloggen Tenk koffert, var blant de første gjestene som fikk oppleve det nye hotellkonseptet.

– Jeg visste ikke helt hva jeg skulle forvente, men det første som slo meg når jeg sto utenfor hotellet i Hersonissos var at det så veldig trendy ut. Inngangspartiet er faktisk en oppusset industricontainer, forteller Hedda.

Cook’s Club er nemlig designet for en helt ny generasjon feriegjester og er et aldri så lite paradis for alle som liker en kul, tilbakelent atmosfære.

– Hotellet hadde en mye høyere standard enn det jeg forventer fra typiske «sydenhotell». Møblene og interiøret var kult, og det var gjennomgående på hele hotellet, sier Hedda.

Bildetekst: Hedda B. Zandwijken fant luksusfølelsen på Cook’s Club.

PARADIS: Hedda B. Zandwijken fant luksusfølelsen på Cook’s Club. Foto: PRIVAT

Hun var på Cook’s Club med en venninne, og kunne nyte fine og avslappende dager med god mat, drinker, bading, soling og en og annen utflukt.

– Noe av det jeg likte best var at Cook’s Club hadde 16-års aldersgrense. Jeg er glad i barn, men det er deilig å ha fri fra andres barn når jeg er på ferie uten mine egne.

Her kan du lese mer om Cook’s Club på Kreta

Hun og venninnen ble også positivt overrasket over hotellets restaurantkonsept. Som regel betyr halvpensjon at du har frokost og middag inkludert.

På Cook’s Club er det imidlertid sånn at du utover frokosten får 16 euro pr. dag som kan brukes akkurat som du vil. Euroene registreres på betalingsarmbåndet du får når du sjekker inn.

– Da styrer du måltidene helt selv, og hvis du er litt småspist kan du nesten si at alle måltider er inkludert. Jeg spiste og koste meg hele dagen, og de dagene jeg brukte mer enn 16 euro betalte jeg bare mellomlegget. Restauranten er åpen hele tiden, og kokkene lager maten på bestilling. Det går kjapt, porsjonene er rause og maten er kjempegod, tipser Hedda.

Hedda forteller også at hotellet har saccosekker og lenestoler i tillegg til vanlige solsenger, en egen DJ, og overraskende nok: et Escape Room!

På Cook’s Club kan du rett og slett fort bli bortskjemt på moderne komfort og luksusfølelse, til en pris som ikke gjør et altfor stort innhugg i lommeboken.

Dette er Cook’s Club:

  • Trendy og moderne
  • Aldersgrense 16 år
  • Sentral beliggenhet
  • Spennende restaurantkonsept

Her finner du Cook’s Club:

Rhodos, Mallorca, Bulgaria, Kreta, Gambia og Alanya. Se oversikten her.

Dette blogginnlegget er en del av serien Slik velger du riktig hotell, som tar for seg ett og ett av Vings konsepthotell. Les også:

Lenker til de andre blogginnleggene i samme serie publiseres fortløpende her:

For deg som elsker design: Casa Cook

For deg som reiser med barn: Sunwing Family Resorts

For deg som reiser uten barn: Sunprime Hotels 

For deg som liker upretensiøs familieluksus: Ocean Beach Club