Slik velger du riktig hotell: Sunprime Hotels

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kul design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer riktig.

– Konsepthotellene våre er utviklet nettopp fra ønskene kundene har hatt i løpet av årene. I tillegg har vi også vært i front når det gjelder hva folk forventer av et moderne hotell – som design, mat og treningsfasiliteter, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

Allerede i 2014 slo Ving fast i sin Ferierapport at vi er mer opptatt av hotellopplevelsen enn før. Vi har det fint hjemme, og vi vil ikke ha det noe mindre fint på ferie – heller enda litt bedre.

I tillegg bruker vi mye tid og en god del penger på ferien vår, så vi ønsker å få valuta for pengene.

– Vi ser en tydelig trend der hotellet blir viktigere og viktigere. Det er mye mer enn bare et overnattingssted, det er nesten som et reisemål i seg selv.

Sunprime Hotels

For deg som reiser uten barn

Når du reiser uten barn er det ganske deilig at hotellet du bor på ikke er fullt av andres barn, eller hva? Det har Ving hatt i bakhodet når de satt sammen et av sine mest populære hotellkonsept – Sunprime Hotels – som er hotell kun for voksne gjester.

– Den første gangen jeg sjekket inn på et Sunprime-hotell var for 10-12 år siden, og det besøket overgikk forventningene mine, forteller Asle Slettemoen, som nå er CRM-ansvarlig i Ving.

Den gangen skulle han på ferie med samboeren Per Gunnar Norling, og de valgte Sunprime Atlantic View på Gran Canaria litt tilfeldig etter å ha fått en bra pakkepris fra Ving.

VOKSENKONSEPT: På Sunprime-hotellene er det 16 års aldersgrense, noe Asle Slettemoen liker spesielt godt med konseptet. Foto: PRIVAT

– Hotellet har 16-års aldersgrense, og var dermed et rolig og avslappende sted. Jeg minnes fremdeles den gode maten, avslapning i solen med favorittmusikken på øret og en god bok, og muligheten til å trene gratis med SATS Elixia-instruktører når man begynte føle seg litt i overkant avslappet. Helt perfekt!

Og siden den gang har det blitt flere opphold på forskjellige Sunprime-hotell, blant annet Sunprime Monsuau i Cala d’ Or på Mallaroca, Sunprime Protaras Beach på Kypros og Sunprime Waterfront i Palma. Særlig Sunprime Monsuau falt i smak.

– Hotellet ligger i utkanten av Cala d’ Or og er et stilig hotell med avslappende atmosfære. Fine rom, det flotte bassenget og den fantastiske takterrassebaren gjorde ferien helt herlig.

– Restauranten hadde også en utrolig god tasting-meny med tilhørende vin som jeg absolutt kan anbefale, tipser Asle.

En annen fordel med å velge Sunprime er at du automatisk får Easy Travel hvis du flyr med Vings flyselskap Thomas Cook Airlines. Det innebærer at du kan sjekke inn bagasjen på hotellet når du skal hjem og spasere rett forbi køen på flyplassen.

I tillegg får du ha med deg 10 kg ekstra bagasje, helt gratis. Denne fordelen får du også på Sunwing og Ocean Beach Club.

– Easy Travel er virkelig et godt tips! Det kan nesten ikke bli enklere. Du trenger bare å tenke på håndbagasjen på vei til flyet, og du slipper den (ofte) lange køen for bagasjeinnsjekk.

Noe for deg? Her kan du lese mer om Easy Travel

Asle synes Vings voksenkonsept fungerer helt utmerket.

– Det er bare å lene seg tilbake og hygge seg. Alt er lagt til rette for at du skal få en ferie helt på de voksnes premisser. Her møter du voksne i alle aldre – alt fra kjærestepar som er på sin første solreise sammen til venninne- og vennegjenger, unge voksne som ferierer med foreldre og seniorpar. Dette er hotellene for deg som vil senke skuldrene og nyte livet, forteller han.

Les også: Derfor bør du velge Sunprime

Dette er Sunprime:

  • Aldersgrense 16 år
  • Gratis WiFi
  • Minst 4 vinger
  • Rolig bassengområde
  • Gratis bytte av basseng- og strandhåndklær
  • Meget bra beliggenhet
  • Fine suiter og rom
  • Direktebuss t/r og Easy Travel
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer

Her finner du Sunprime:

Gran Canaria, Kos, Kreta, Kypros, Mallorca, Phuket, Rhodos, Tenerife og Tyrkia. Se oversikten her.

Dette blogginnlegget er en del av serien Slik velger du riktig hotell, som tar for seg ett og ett av Vings konsepthotell. Les også:

Lenker til de andre blogginnleggene i samme serie publiseres fortløpende her:

For deg som elsker design: Casa Cook

For deg som reiser med barn: Sunwing Family Resorts

For deg som vil bo på et urbant og trendy hotell: Cook’s Club 

For deg som liker upretensiøs familieluksus: Ocean Beach Club