Slik velger du riktig hotell: Ocean Beach Club

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kul design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer blink.

– Konsepthotellene våre er utviklet nettopp fra ønskene kundene har hatt i løpet av årene. I tillegg har vi også vært i front når det gjelder hva folk forventer av et moderne hotell – som design, mat og treningsfasiliteter, sier informasjonssjef Siri Røhr-Staff.

Allerede i 2014 slo Ving fast i sin Ferierapport at vi er mer opptatt av hotellopplevelsen enn før. Vi har det fint hjemme, og vi vil ikke ha det noe mindre fint på ferie – heller enda litt bedre.

I tillegg bruker vi mye tid og en god del penger på ferien vår, så vi ønsker å få valuta for pengene.

– Vi ser en tydelig trend der hotellet blir viktigere og viktigere. Det er mye mer enn bare et overnattingssted, det er nesten som et reisemål i seg selv.

De siste årene har det også kommet tre nye hotell i Sunwing-familien: Ocean Beach Club. O.B.C. er designhotell for familier bygget på de samme prinsippene som Sunwing Family Resorts, men anleggene er mindre, roligere og mer personlige.

– Vi valgte O.B.C. fordi vi ønsket oss et hotell med en avslappet stemning, med god mat og pene omgivelser. For meg er det også viktig at hotellet ligger ved havet, og at det er mulig å få et rom eller en leilighet med havutsikt. Alt ble innfridd, forteller Marthe Eidahl.

Marthe jobber som webmaster i Ving, og i høst reiste hun og mannen Ronny med de tre barna Felix (9), Mats (6) og Jesper (2) til O.B.C. på Kypros.

Hotellkonseptet O.B.C. falt også i smak for Jesper (2) og Mats (6).

– Når omgivelsene rundt meg er fine og behagelige blir jeg roligere og mer avslappet. Det smitter over på barna, og vi koste oss veldig på O.B.C. I tillegg ligger hotellet rett ved Sunwing Sandy Bay Beach, og du har tilgang til alle fasiliteter der. Tempoet er litt høyere på Sunwing, så der kunne barna herje fra seg litt, for å si det på den måten, ler Marthe.

Marthe og familien valgte en treroms-leilighet som falt i smak hos både store og små.

– Det var helt perfekt for oss. Rommene var store og fine, vi hadde to bad og fantastisk havutsikt. Vi hadde også en stor takterrasse som vi voksne kunne hygge oss på etter at barna hadde lagt seg, tipser Marthe.

Har du ekstra badeglade barn anbefaler hun imidlertid et rom med Swim Out – direkte utgang til bassenget fra hotellrommet.

– Da trenger du ikke å ligge ved hovedbassenget for at barna skal få bade, de kan bade hele tiden fra rommet. Det er kanskje ekstra praktisk hvis du har barn som sover på dagen. Da kan du sitte ute, bade og sole deg – rett ved barnet som sover inne, i et svalt rom.

Allerede i februar går turen tilbake til O.B.C for Marthe og familien på fem.

– Neste år skal vi til O.B.C. på Gran Canaria. Jeg gleder meg!

Dette er Ocean Beach Club:

 • Rolig og avslappet atmosfære
 • Designhotell for familieluksus
 • Barneklubb med skandinavisktalende personale
 • Lollo & Bernie
 • Store, barnevennlige basseng
 • Gratis SATS ELIXIA-timer
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Teen Lounge
 • All Inclusive mot betaling
 • Direktebuss og Easy Travel
 • Gratis WiFi
 • Gratis bytte av håndklær

Her finner du Ocean Beach Club:

Gran Canaria, Kreta og Kypros. Se hele oversikten her.

Dette blogginnlegget er en del av serien Slik velger du riktig hotell, som tar for seg ett og ett av Vings konsepthotell. Les også:

For deg som elsker design: Casa Cook

For deg som reiser med barn: Sunwing Family Resorts

For deg som reiser uten barn: Sunprime Hotels 

For deg som vil bo på et urbant og trendy hotell: Cook’s Club