Sommerhotellene alle vil til

Hvordan du bor er VIKTIG når du først skal bruke penger på en ferie. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hva du skal velge – så her har du fem av våre gjesters absolutte favoritter!

 

♥ HOTEL MARCO POLO på MAKARSKA-RIVIERAEN

Turiststrømmen til Kroatia øker stadig, og det samme gjør antallet hotell. Dessverre er ikke alle like bra, men hotellet Marco Polo på den lekre Makarska-rivieraen har lenge vært en soleklar favoritt blant de som besøker landet. Den svenskfødte eieren sørger for eksepsjonell service, og hotellrestauranten har i lang tid vært regnet som n av de beste i hele Kroatia. Dette, pluss beliggenheten nærmes på stranden og den koselige og avslappende atmosfæren gjør at gjestene vender tilbake igjen og igjen. Og igjen.

Koselig stemning på populære Marco Polo på Kroatias Makarska-riviera

Uslåelig stemning på populære Marco Polo på Kroatias Makarska-riviera

♥ BOTEL ALCUDIAMAR CLUB på ALCUDIA

Høye krav til komfort og service? Da bør du kikke nærmere på Botel Alcudiamar Club i Puerto de Alcudia. Her snakker vi lekkert og smakfullt både når det gjelder rom, beliggenhet, bassenområde – you name it. Det er ikke det minste rart at det har havnet på listen over de mest populære hotellene, spør du oss.

BOTEL

Alcudiamar – lekkert hotell på sin egen odde i Puerto de Alcudia.

♥ BOUTIQUE 5 på RHODOS

Dette hotellet er for deg i den mest kresne enden av skalaen – nå snakker vi skikkelig luksus. Boutique 5 har fem vinger, lekkert soldekk med basseng, freshe, stilrene rom og selvfølgelig en lekker spaavdelig der du kan unne deg avslappende og oppfriskende behandlinger. Hotellet har også en aldersgrense på 17 år, så her er det ingen barnehyl i bassenget eller småtroll som plukker seg i nesa ved frokostbordet. Ikke rart det er et favoritthotell.

LES MER: Slik får du luksusfølelsen i ferien

RHOBUTI1034_2_30

Ren luksusfølelse på Boutique 5 på Rhodos.

♥ LOPESAN BAOBAB RESORT på GRAN CANARIA

Hvis du ble skuffet over at forrige hotell hadde aldersgrense er kanskje dette hotellet for deg? Lopesan Baobab Resort er et eksklusivt, men barnevennlig, hotell i Costa Meloneras der hele familien kan kose seg i intet mindre enn 8 (!) basseng. Hotellet har spennende arkitektur og består av 9 bygninger – og det hele er omgitt av en vakker hage med fossefall. Idyllisk og lekkert!

LES MER: Slik gjør du flyreisen med barna til en lek

LPABAOB1031_2_30

Eksklusivt trenger ikke å bety lite barnevennlig – her kan hele familien kose seg i luksuriøse omgivelser.

♥ EL GRECO på KRETA

I Agios Nikolaos på Kreta ligger det fine hotellet El Greco. Dette er ikke et luksushotell, men det trenger det heller ikke å være for å være et favoritthotell, gjør det vel? El Greco byr på pene og stilrene rom, og har topp beliggenhet bare noen minutter fra stranden i Kitro Platia – ja, faktisk bor du så sentralt at du har kort vei til alt. Og hvem liker vel ikke å få både i pose og sekk?

LES MER: 10 greske matretter du må prøve

HERELGR1017_2_30

Fresht og fint på El Greco.

Så, hvor har du mest lyst til å reise i sommer? Fristet noen av disse gjestefavorittene?