Storbyferie: Gjør et kupp på en av Europas mange outlets!

Storbyshopping med Ving

Er du som mange andre reiseglade, ute etter å gjøre et kupp når du er på ferie? Vi har satt opp en oversikt over outlets i noen storbyer. Så du finner det du vil når du er på ferie.

Amsterdam

Magna Plaza
Tidligere postkontor, som ble bygget i neo-gotisk stil in 1898, passer perfekt inn i hvilket som helst eventyr. Her finner du mer enn 40 eksklusive butikker, for det meste klesbutikker, men noen av de selger også musikk. Ta deg tid til å se nærmere på de små oste og delikatesse butikkene du finner i første etasje!
Adresse: Nieuwezijds Voorburgwal 182
Subway: trams 1, 2, 5, 13, 14, 17 & 20
Nettside: www.magnaplaza.nl

Maison De Bonneterie
Et gammelt, luksuriøst varehus med store balkonger av tre, og en veldig morsom heis. Dette er stedet å gå for klær og sportsutstyr. Hvis du setter pris på engelsk stil eller arkitetur vil du og sette pris på Maison de Benneterie. Et ekstra tips er å ta heisen til toppen og teste golfballene i golfbutikken.
Adresse: Rokin 140 – 142
Tlf: +31 (0)20 531 3400
Nettside: www.debonneterie.nl

De Bijenkorf
De Bijenkorf ligger midt i shoppingsentrum, og er Amsterdams største varehus. Dette er Amsterdams versjon av engelske Harrods, og Berlins KaDeWe. Her finner du alt du trenger av mat, gode merkevarer, makeup, møbler, leker og interiør artikler. Ligger midt i sentrum av Amsterdam ved Dam square. Det er ikke billig, men du vil definitivt finne det du leter etter og mer til.
Address: Dam 1
Nettside: www.bijenkorf.nl

BARCELONA

La Roca Village
Et outlet med ca 100 butikker som selger gode merkevarer til gode priser. Ligger 45 minutter nordøst for Barcelona, langs motorveien AP7 (A7), som er hovedveien ut av Spania.
Adresse: Roca Village 08430 La Roca Del Vallès
Tlf.: +34938423900
Nettside: http://www.larocavillage.com/

LONDON

BICESTER
En times togtur, nord for London ligger Bicester Village. Her kan du gå på billigsalg hele året. Her finner du det ypperste av designerklær, sko, vesker, smykker og parfyme med opptil 60 prosent rabatt. Er du ute etter en lekker kreasjon, eller skjorter med den riktige logoen, kan Bicester og de andre utsalgsstedene være stedet.
Nettside: http://www.bicestervillage.com/

MADRID

Las Rozas Village ligger 30 minutter nordvest for Madrid, og er lett tilgjengelig fra de to store ringveiene M40 and M50, og den store utfartsveien A6.
Adresse: Las Rozas Village C/Juan Ramón Jiménez, 328230 Las Rozas
Nettside: http://www.lasrozasvillage.com/en/home/home

MILANO/BOLOGNA

Fidenza Village er et marked som ligger en times kjøring fra de to storbyene, like ved motorveien A1 – hovedferdselsåren som forbinder Milano i nord med hovedstaden Roma.
Adresse: Fidenza Village Via San Michele In Campagna Località Chiusa Ferranda 43036 Fidenza (Parma)
Nettside: http://www.fidenzavillage.com/

PARIS

Markedet ligger inne i fornøyelsesparken Disneyland, om lag 40 minutters kjøring øst for Paris sentrum, langs motorveien A4. Også lett adkomst med RER-togene fra byen, og fra flyplassene. 5 min til Disneyland Paris
Adresse: La Vallée Village 3 Cours De La Garonne 77700 Serris (Marne-la-Vallée)
Nettside: http://www.lavalleevillage.com/

Praha
Om du ønsker å finne dine favoritt klær fra merker som Mango, Nile, Adidas, Pepe Jeans og Umbro med gode rabatter trenger du ikke reise langt fra Praha. Bare besøk Fashion Arena Outlet Centre på Sterboholy area (Prague 10). Området er på veien mellom Europark Shopping Centre og Cerny Most Shopping Centre.
Nettside: http://www.fashion-arena.cz/