Sunwing Fañabe Beach: Kanariøyenes beste familiehotell

Når TripAdvisors medlemmer stemte frem de beste familiehotellene ble Sunwing Fanabe Beach på Tenerife kåret til Kanariøyenes beste familiehotell.

–  Det er ikke bare blitt kåret til det beste familiehotellet på Kanariøyene. Sunwing Fanabe Beach ligger også på 12. plass på listen over de beste familiehotellene i hele Spania, sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Vings egne kvalitetsmålinger viser også at Sunwing Fanabe Beach er et av hotellene med høyest gjestevurdering, og det er også hotellet som flest familier kan tenke seg å anbefale videre til andre.

 • roar blomstrand

  Har ved flere anledninger bodd på Sunwing Fañabe.
  Er like fornøyd hver gang, idell plassering med gode fasiliteter. Kort vei til strand, shopping og spisesteder for enhver smak.
  Anbefales!
  Roar, 19. april

 • Heidi Gabrielsen

  Har vært der og det var helt fantastisk,flotte rom,hyggelig personale,rolig strøk og kort vei til stranda.Sku gjerne dratt dit igjen..

 • Anita

  Sunwing Fañabe er det beste hotellet jeg har bodd på på Kanariøyene. Hyggelig sted, kort vei til stranda, en intim atmosfære på hotellet, hyggelig personale, god mat og ikke minst store deilige rom! Anbefales!