Sunwing Fañabe Beach – Kanariøyenes beste familiehotell!

Sunwing Resort & Spa Fañabe – Kanariøyenes beste familiehotell!

Når Tripadvisors brukere fikk stemme frem sitt beste familiehotell ble Sunwing Fanabe Beach på Tenerife valgt til Kanariøyenes beste familiehotell!

–  Det er ikke bare blitt kåret til det beste familiehotellet på Kanariøyene. Sunwing Fanabe Beachligger også på en 12. plass over de beste familiehotellene i hele Spania sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Vings egne kvalitetsmålinger viser også at Sunwing Fanabe Beach er et av de hotellene som får den høyest vurdering og det hotellet som fleste familier ønsker å anbefale videre til andre.

Ving har i dag 12 Sunwing Resort, det er våre egne familiehotell der vi skreddersyr alt for at hele familien skal få en så avslappende og vellykket ferie som mulig! Nyhet! Fra og med denne sommeren er det gratis Wifi på alle Sunwing Family Resort.

Sunwing Family Resort finner du på Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Kypros, Kreta, Egypt, i Phuket og Tyrkia.

 • roar blomstrand

  Har ved flere anledninger bodd på Sunwing Fañabe.
  Er like fornøyd hver gang, idell plassering med gode fasiliteter. Kort vei til strand, shopping og spisesteder for enhver smak.
  Anbefales!
  Roar, 19. april

 • Heidi Gabrielsen

  Har vært der og det var helt fantastisk,flotte rom,hyggelig personale,rolig strøk og kort vei til stranda.Sku gjerne dratt dit igjen..

 • Anita

  Sunwing Fañabe er det beste hotellet jeg har bodd på på Kanariøyene. Hyggelig sted, kort vei til stranda, en intim atmosfære på hotellet, hyggelig personale, god mat og ikke minst store deilige rom! Anbefales!