Sunwingstjerner danser seg til suksess!

Sunwing-jentene Linda Leidvik og Henriette Brørby står nå på scenen i stjernemusikalen We Will Rock You.

Både Henriette og Linda har danset og sunget siden de gikk på barneskolen og hadde allerede som småjenter en drøm om en karriere i underholdningsbransjen. Da musikalen We Will Rock You skulle settes opp i Sverige var det hele 1000 ivrige søkere. Når musikalen så ble satt opp i Oslo skulle Henriette og Linda igjen stå på scenen sammen.

Konkurransen stor i underholdningsbransjen, og både Linda og Henriette mener at deres tid som artister på Sunwing Family Resorts har hjulpet dem i deres videre til store oppsetninger som We Will Rock You. På Sunwing fikk de utviklet seg som artister, spesielt sangmessig.

Jeg søkte på jobb på Sunwing fordi det hørtes ut som en morsom og utfordrende jobb. Og det var det! Jeg fortsatte i fire sesonger. Jeg sang på Rhodos, Gran Canaria, Tenerife og Mallorca, forteller Linda.

Å jobbe som underholdningsartist er med på å utvikle deg artistisk. Du blir tryggere på scenen og lærer mye om å samarbeide nært med andre over lengre tid. Jeg ville absolutt anbefalt andre artister om å ta én sesong eller to som dette, sier Henriette.

At Vings Sunwing Resorts ligger på steder som Mallorca, Hellas og Kypros syntes jentene også var et stort pluss.

– Å få testet ut mange sjangre innenfor dans og sang, samtidig som du får oppleve livsstilen, stranden og det sosiale miljøet er fantastisk. Helheten gir spennende hverdager i solen, sier Linda.

Jeg tror absolutt at min tid i Sunwing Resort har hjulpet meg å få flere jobber senere. Du lærer veldig mye og utvikles både på scenen og som person. I juli skal jeg starte med øvelser til West Side Story som blir satt opp i Gøteborg-operaen i høst. We Will Rock You ga mersmak, avslutter Linda.

Hvert år søker Ving 20-25 showartister til kommende sommersesong. Har du lyst til å prøve deg arrangeres auditionrunder på høsten. Disse blir avholdt i Oslo, København, Gøteborg og Stockholm. Ving søker da etter sangere med herlig personlighet, smittende humør og danseevne. Det artistiske er viktig, men det er også viktig at man fungerer bra i en gruppe og har en ydmyk innstilling til både artistyrket, kolleger og gjester. Artistene må ha en brennende interesse for underholdning og mennesker i alle aldre. Nåløyet er lite og vi plukker kun de som vi anser til å passe best til å jobbe med vårt konsept på Sunwing Family Resorts.

Les mer om å være showartist på Sunwing.