Da er jeg klar!

Hei hei alle sammen!

Da kommer det ett nytt innlegg igjen. Beklager at det tar litt tid mellom innleggene, men det har gått i ett, pluss at internettet ikke fungerer. De jobber med saken, og jeg gleder meg til den dagen det blir bra. Da skal det komme litt oftere innlegg her på bloggen min 🙂

Siden sist har jeg vært med på flere utflukter og observert mine kollegaer ”in action”.
Jeg har vært med på Antalya shopping – heaven! Det var jo en perfekt utflukt med shoppingmuligheter. Jeg har vært på hotellvisning og kjørt rundt på egenhånd for å finne alle hoteller – det var gøy. Jeg var litt nervøs for å kjøre her nede i Tyrkia, men det gikk kjempebra. Og trafikken og kjøringen her nede har blitt mye bedre med årene.

Sist lørdag var jeg på ”skattejakt”. Da brukte jeg og mine nye kollegaer 9 timer på å gå rundt å løse oppgaver. En superkul dag hvor vi virkelig ble bedre kjent i området her. Utrolig lærerikt. 🙂

Siden avsluttet jeg min introduksjonsuke med 2-dagers tur til Pamukkale på mandag og tirsdag. Det var en perfekt avslutning på min intro. En fin tur til ”bomullsslottet” som det så fint heter på norsk. Vi hadde mange stopp på veien dit hvor vi fikk høre mye historie og besøke forskjellige foretninger. Når vi så var framme til Pamukkale var det Kleopatras basseng som ble første stopp. Utrolig deilig vann – som å bade i sprudlevann:-)Her sies det at man blir 10 år yngre, og penere av å bade (for min del håper jeg ikke det blir store forandringene, for da blir jeg alt for ung for å jobbe i denne bransjen.. hehe).

Etter Pamukkale drar man så til hotellet for kvelden hvor man får servert middag og har tid på egen hånd. Da fikk vi sjekket ut Pamukkale sentrum. Der er det nesten bare tyrkere som er å ferierer, så skal man hit og vil shoppe gjør man seg noen kupp, for her er det utrolig billig.

Dag 2 vender vi nesen hjemover og besøker Denizli by, hvor vi går på egenhånd og for eksempel shopper, før vi drar til godteri fabrikken 🙂 Her får man se hvordan de lager turkish delight, og smake på mye av deres varer. Fantastisk. En fin tur som jeg også vil anbefale dere som vil se mer av Tyrkia.

Men nå er introduksjonsuken over og jeg har startet i jobb. Uniformen er på og det føles bra! I kveld/natt skal jeg på flyplassen. Kanskje ser jeg noen av dere lesere? Kom bort å si hei da. Det hadde vært koselig.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!

Vi snakkes:-)

 • Ingrid

  Oii, så mye herlig å oppleve…vil nesta bare komme meg ut å være turist jeg nå!! hehe ;)) håper du tar masse bilder, therese:)
  tvi tvi på jobb!!

  • Takk for det snuppa! 🙂 Har vært litt dårlig på bilder faktisk, men det skal komme masse bilder snart 😀 Kom hit som turist! hihi

   Jobben går kjempebra 😀

 • Hjalmar

  Var på en två dagars utflykt med ving till pamukkale sep 2007!
  Har gjort dom flesta utflykter som ving har i Alanya / Side !

 • Maj-Lis Backman

  Fantastiskt fin tur till Pamukkale (Bomullsbergen), gjorde den för ngr år sedan , skulle gärna göra om den

 • Renate

  Morro aa lese om introuka da. For 2 aar siden opplevde jeg akkurat det samme, var guide i Side.. Morsom tid, og en fantastisk by.. Kjenner meg igjen i det du opplevde og gjör.. Minner <3 Lykke til paa ferden, og haaper du trives i den nye jobben din 🙂

  • Therese Dyrli

   Så gøy å høre 🙂 Er du fortsatt guide? Jeg storkoser meg, og fram til nå er alt perfekt. Takk for hilsen 🙂

 • Harald

  Hei!
  Shoping Antalya…: Anbefale å prøve en tur på Crasjamba pasar.(Onsdagsmarkedet i Antalya. Det er et kjempestort markeds område på to plan. Nede er det frukt og grønnt pluss all verdens krydder og te-typer. Oppe er det klær og sko pluss tepper, sengetøy osv osv.. Prisene er helt ville. Der kan du også komme over orginalvarer, fordi det blri kjøpt inn overskuddsvarer fra fabrikkene som produserer for de kjente merkene. Jeg kjøpte faktisk flere t-skjorter fra Moods og Norway sist onsdag…orginal. Selgerene visste ikke hva for merke det var. Ellers er jo gamlebyen i Antalya fantastisk fin da. Rart ikke Ving har hoteller i Antalya. Generellt er prisnivået der mye, mye lavere enn i de tradisjonelle turiststedene…. God Ferie!!

  • Therese Dyrli

   Hei. Takk for tips 🙂 Ving har noen hoteller i Antalya, men vi har ingen vingvert-service der. Men man kan gjerne booke hotell med ving i Antalya.
   God sommer 🙂

  • Harald

   Glemte å si det, men jeg betalte 5 TL pr stk (ca 20 kr) for t-skjortene… Vanlig prisnivå på onsdagsmarkedet…..

 • Knut Viggo Andersen

  Svar på konkuranse. Spørsmål 1. Afrodite. 2, Olympus 1952 m.o.h. 3, Euro. 4, fra oliventreet. 5: Første dagen gjør vi oss kjent med hva Ving tilbyr av service, utflukter osv. Så blir det nok litt bading, soling og avslappning, og en bedre middag utover kvelden. Rett å slett bare nyte å kose oss!! 🙂

Tagger