Gjesteblogg: Reiseleder klar til dyst

Dette blogginnlegget er skrevet av Therese Dyrli (21) fra Kristiansund, som i 2010 reiste til Side for å være reiseleder for Ving. 

Therese som vingvert i SideDet er mai, og jeg forbereder meg til min første sesong som reiseleder for Ving. Jeg skal bo i Tyrkia – nærmere bestemt i Side. Jeg er utrolig spent, og sommerfuglene i magen blir bare flere og flere for hver dag som går. Etter et fantastisk At your Service-kurs på Rhodos for to uker siden har spenningen bare steget. Jeg møtte 15 andre flotte mennesker fra Norge, Sverige og Danmark, og vi hadde en hektisk uke med mange forelesninger, framføringer, litt soling, utflukter, kveldsunderholdning og litt fritid hvor vi ble bedre kjent med hverandre. Det var en utrolig fin uke som jeg aldri kommer til å glemme. Ikke minst er det kjempegøy at det er tre andre fra kurset som også skal til Side, og blir mine kolleger.

Nå er det bare 9 dager igjen til avreise og det er mye som skal gjøres før den tid. Følg gjerne med på min ferd til Side her på Vings reiseblogg.

Vi snakkes!

Flere blogginnlegg av Therese finner du her.

 • Mvh till alla på ving personalen som jobbat i Turkit i sommar,
  Sep 2010 har haft två fina veckor i Alanya , (Sunway hotell trevlig o personal)
  i Novemberg reser jag ner till Cran Canaria träffar säkert reseledare en del som har jobbat i Alanya i sommar:)

 • atalay mustafa

  ı think u liked work here =)it was nice to meet you ı hope u can enjoy in egypt also lucky you

 • Hjalmar

  Reser till Alanya/Turkiet i sep min andra resa med ving i år!

 • Aimee Elisabeth Nordbø

  Utrolig bra! Vi har nylig kommet hejm fra to herlige uker i Tyrkia. Vi var i Kemer.

 • Lise Graarud

  Hei ! :-)Merhaba !
  Tesekkur ederim ! 🙂

  Tyrkia og Side ! <3
  Samme plass 11 ganger !
  Tropic Hotel!!!!
  Kjempegod service og hyggelig personale.
  Jeg kommer tilbake denne sommeren også !
  Vil så gjerne hilse masse til Mustafa, Serdal i restauranten :-), Muhammer og Serdal i kiosken på Tropic, Asiye Topbas (rengjøring i rom på Tropic) Maria i butikken v/Tropic og så klart alle andre som kjenner meg igjen 🙂 Skal bli kos å se dere i midten av juli og 3 uker !!

  Masse hilsner fra
  Lise Graarud her i Norge – Askim
  Ha en fortsatt kjempefin sommer Therese Durli !
  Kanskje vi treffes der nede 🙂
  Gøy med denne bloggen 🙂
  Lykke til videre !

 • Denne bokmerkes med engang. Er superspent på turen din kjære <3 Så godt å se at du gleder deg sååånn! Det er jo dette du har drømt om. Stor kos!

 • Elisabeth

  Hei.
  Blir spennende å høre mer fra deg der.
  Kanskje har du allerede noen tips til oss 3 som ønsker 2 uker i Tyrkia i sommer. Til en koselig by med fiiin sandstrand. Har noen tips?

  God tur fra Elisabeth

  • therese

   Hei Elisabeth.
   Så gøy at du leser bloggen min. Er det 2 voksne og ett barn? Hvor gammel er evnt barnet? Side er jo en koselig og fin familieby. Men om du kommer tilbake med litt mer informasjon så kan jeg kanskje komme med noen tips 🙂

   Mvh Therese

 • Marianne

  Dette er andre gangen vi reiser til side.2 voksne og 2 barn.Et perfekt sted å reise til med hele familien.Denne gangen blir det et annet hotell,men vi gleder oss veldig.Utrolig fin plass å være:)

 • Ingrid

  For en flott blogg av ei flott jente 😉 gleder meg til å følge med livet ditt, stå på! 🙂 God tuur!

 • Elin

  Hei!

  Jeg og kjæresten min skal til Side i Tyrkia i august. Det er andre gangen vi reiser til Side og bor på samme hotel som sist. Vi trivdes veldig godt der og det var en koselig by med mye å tilby.
  Vi gler oss og vi reiser med Ving.
  Klem Elin 🙂