Gjesteblogg: Reiseleder klar til dyst

Dette blogginnlegget er skrevet av Therese Dyrli (21) fra Kristiansund, som i 2010 reiste til Side for å være reiseleder for Ving. 

Therese som vingvert i SideDet er mai, og jeg forbereder meg til min første sesong som reiseleder for Ving. Jeg skal bo i Tyrkia – nærmere bestemt i Side. Jeg er utrolig spent, og sommerfuglene i magen blir bare flere og flere for hver dag som går. Etter et fantastisk At your Service-kurs på Rhodos for to uker siden har spenningen bare steget. Jeg møtte 15 andre flotte mennesker fra Norge, Sverige og Danmark, og vi hadde en hektisk uke med mange forelesninger, framføringer, litt soling, utflukter, kveldsunderholdning og litt fritid hvor vi ble bedre kjent med hverandre. Det var en utrolig fin uke som jeg aldri kommer til å glemme. Ikke minst er det kjempegøy at det er tre andre fra kurset som også skal til Side, og blir mine kolleger.

Nå er det bare 9 dager igjen til avreise og det er mye som skal gjøres før den tid. Følg gjerne med på min ferd til Side her på Vings reiseblogg.

Vi snakkes!

Flere blogginnlegg av Therese finner du her.