Gaven han aldri glemmer

Har du en kjæreste, ektemann, far, sønn eller kanskje en god kamerat som fortjener en overraskelse? Vil du skjemme han skikkelig bort faller garantert et av disse reisetipsene i smak.

♥ Snøscootersafari og bad i varme kilder på Island er garantert noe han vil huske lenge. En dag ute kan avsluttes med gode kulinariske opplevelser siden hovedstaden Reykjavik er kjent for bra restauranter. Her får dere servert fersk sjømat og lammeretter av høy kvalitet.

Island

Bad i varme kilder på Island

 

♥ Er den heldige mannen glad i god mat – kanskje med litt god vin til? Hva med noen glade dager i mat-mekkaet Italia eller i ”tapashimmelen” Spania. Vi er sikre på at du får en smørblid mann med denne overraskelsen!

VSHRSPUMKR1030

God mat og drikke i vakre omgivelser – kan det bli bedre?

 

♥ Er mannen av den sporty typen er kanskje et kurs i windsurfing på Fuerteventura midt i blinken? Til denne Kanariøya reiser windsurfere fra hele verden, noe som skaper en deilig og avslappet atmosfære som både unge og gamle trives i.

Windsurfing

Windsurfing langs Fuerteventuras milelange, gyldne strender

 

♥ Hvis mannen har sett Coppolas kjente mafiatrilogi Gudfaren, kan en reise i filmens fotspor gjøre store inntrykk. På Sicilia kan du gjøre nettopp dette. Prisnivået på Sicilia er dessuten lavt sammenliknet med resten av Italia og mange andre reisemål rundt Middelhavet.

Sicilia

Følg fotsporene til Corleone, Hagen, Barzini og Rizzi

 

♥ Atlasfjellene, souken og det myldrende markedet Djemaa el Fna i Marrakech er perfekt hvis mannen er av den eventyrlystne typen. Her kombineres fantastiske opplevelser og severdigheter med sol og bad.

Marrakech

På Djemaa el Fna-torget finner du eventyrfortellere, slangetemmere, spåkoner, tannleger, forfattere, akrobater, gnaomusikanter og mye mer

 

♥ En reise til Krabi i Thailand er perfekt for en klatreglad mann. Den vakre skjærgården i Krabi tiltrekker seg både badenymfer, snorklere og ikke minst klatrere. De utrolige klippene som rager opp fra det turkisblå havet byr på klatreruter i alle vanskelighetsgrader.

Krabi

I Krabi får du både fantastiske klatremuligheter og postkortvakre strender.

 

♥ En Whiskey- og Guinesstur til Dublin gir tommel opp hos en mann som setter pris på god drikke og pubkultur. Dublin har et stort utvalg av utesteder med live opptredener – først og fremst rock og irsk folkemusikk, og stemningen er herlig avslappet og uhøytidelig.

Dublin

Få opp humøret med en skummende Guinness og en stemningsfull minikonsert på puben

 

♥ Et innblikk i Cubas kultur og historie er en opplevelse for livet. Ta med mannen på en rundreise der dere blant annet får oppleve hovedstaden Havana, Che Guevara-monumentet, en krokodillefarm og Havana Rum Club Foundation – for å lære litt om nasjonaldrikken rom. Besøk også Ernest Hemingways tidligere bosteder, flott arkitektur og fabrikker som produserer likør, sukker og «verdens beste» sigarer.

Cuba

Bladene fra Viñales-dalen skaper de beste sigarene.

 

♥ Hva med en maskulin makeover til mannen? I London er det fritt frem for menn å være litt metroseksuelle, og hos The Refinery på Harrods eller i Brook Street skrubbes, pleies, klippes, nappes og styles mannfolka etter alle kunstens regler, i det som magasinet Men’s Fitness omtaler som «The Rolls-Royce of men’s grooming». New Father Reviver-pakke for ansikt, hender og hår får du for ca. 1500 kr.

Ocean Beach Club

Kanskje er en maskulin makeover den perfekte overraskelsen?

 

♥ Er mannen i god form – eller kanskje han ønsker å bli det? Uansett utgangspunkt tilbyr vi inspirerende treningsreiser, som er populære blant gjester i alle aldre. Flere profilerte instruktører er med, og timeplanen er tilpasset alle nivåer!

Treningsreise

Vings treningsreiser passer både for sporty menn – og for de som gjerne vil bli det!

 

♥ For golfglade menn er en reise til Gran Canaria en spillentusiasts drøm. Gran Canaria ble kåret til Europas beste golfreisemål i 2013. Gran Canaria er kjent for sine flotte strender, restauranter og uteliv. Men for golfere er det definitivt kvalitetsbanene som er hovedattraksjonen.

Golf

Ving er Skandinavias mest rutinerte golfreisearrangør, og har nesten 50 års erfaring med golfreiser.

 

♥ Mange har latt seg engasjere av tv-serien Game of Thrones. Er mannen en av disse, så vil nok en reise til Dubrovnik i Kroatia være veldig spennende. Her har nemlig mye av innspillingen funnet sted, som for eksempel scener fra King’s Landing og den magiske byen Quarth.

Dubrovnik

Opplev det ekte King’s Landing og Jerntronens hjemby.

 

♥ En surfe-, dykke- eller snorkletur til Bali i Indonesia slår garantert an hos en sporty mann. Øyriket Indonesia er et billig område å feriere i, og frister med et glitrende klart hav, vulkaner, jungel, paradisstrender og storbyer. Hvem vil vel ikke reise hit?

Bali

Bali er kjent som en av de aller vakreste indonesiske øyene.

 

♥ For et aldri så lite adrenalinkick vil nok utsikten fra vulkanen Teide på Tenerife gjøre susen. Teide rager 3,718 meter over havet og til det første platået kommer du deg med taubane. Den siste biten opp til topps går du selv. For å gjøre opplevelsen komplett kan man sette utfor en av de lange nedoverbakkene langs fjellsiden på sykkel.

Teide, Tenerife

Nyt den fantastiske utsikten fra et av verdens største vulkankrater 3,718 meter over havet

 

♥ Dersom mannen foretrekker spill og gambling fremfor actionfylt sport, har vi bare én ting å si: Las Vegas! Et sted hinsides all fornuft der alt glitrer, blinker og plinger og der stengetid er et fremmedord. På hotellene trenger man heller ikke velge ordinært; Her kan man bo i ridderborger, orientalske palass, naturtro egyptiske pyramider, romstasjoner og franske slott. Det er med andre ord, ingen grunn til å kjede seg…

Las Vegas

Welcome to Fabulous Las Vegas – uten tvil verdens mest vanvittige by