Tenn gnisten i ferien

VSEGHRGMKI1024

På Sunprime står romantikken i sentrum.

Når hverdagen tar over er det lett å glemme romantikken. Ofte er sexen det første som nedprioriteres i det daglige samlivet. Da er det kanskje på tide å planlegge den neste ferien – en romantisk tur for deg og din kjære.

Ferien er en fantastisk mulighet til å finne tilbake til hverandre. I et nytt og spennende miljø ser man hverandre i helt andre sammenhenger enn i dagliglivet. Og med sol, bølgesus og solbrun hud er det meste lagt til rette for å nyte hverandres selskap til det fulle.

Her er fem grunner til å velge Sunprime for romantikkens del:

Herlige rom og suiter

På Sunprime velger du mellom behagelige rom og suiter med privat balkong eller uteplass. Her er det ingen faste forpliktelser, kun komfort og detaljer som håndklær, badekåper og tøfler og ikke minst; deilige senger som er perfekte for late morgener og herlig feriesex.

Spa for sansene

I spaet kan dere unne dere behandlinger i luksuriøse omgivelser. Hva legger vel mer til rette for romantisk samvær enn en parmassasje eller en luksuspakke for to med musserende vin, sjokolade, jordbær og avslappende behandlinger.

Romantiske restaurantmåltider

I restauranten på Sunprime er maten velsmakende, vinlisten omfattende og stemningen avslappet med rolig musikk og lyden av bølger som slår mot strandkanten. Her kan dere nyte en bedre middag før dere tar selskapet videre på tomannshånd.

Behagelig badeliv

På Sunprime er bassengområdet alltid rolig med nok av solsenger, oppvarmede basseng om vinteren og du kan til og med bestille en drink ved bassengkanten og skåle med din kjære som ligger ved siden av deg. Foretrekker du strandlivet ligger alle Sunprime-hotell på eller nære stranden.

Aktiviteter for to

Å trene sammen er noe man sjelden får tid til i hverdagen, på Sunprime er treningsrom og timer inkludert i prisen. Eller hva med vinsmaking, en ridetur eller en romantisk båttur for to? Med Sunprime på tolv reisemål i Middelhavet, Kanariøyene og Thailand er det kun fantasien setter begrensinger for opplevelsen.