Velkommen til Lesvos

Lesbos, Molivos. Harbour at Hotel SeaHorse.

På greske Lesvos venter vakre landsbyer, koselige tavernaer og en herlig avslappet atmosfære. Med Ving kan du velge blant seks reisemål og nesten 20 hotell. Slik finner du ditt favorittsted.

Er du ute etter lange, avslappende dager på stranden er de små badebyene Anaxos, Petra eller Plomari gode valg. Anaxos passer godt for deg som ønsker en rolig strandferie, her finner du øyas kanskje beste strand og mange hyggelige små tavernaer.

Stranden ved Anaxos er øyas lengste på hele 3 kilometer.

Hvis du vil oppleve det virkelig genuine Hellas bør du reise til den sjarmerende middelalderbyen Molivos. Her finner du brosteinslagte smug med lokale kafeer og butikker der det greske dagliglivet går sin gang, og en vakker havn med koselige restauranter – midt i blinken for den romantiske parferien. De fleste hotellene er familieeide og passer godt for par eller venner som vil bo hyggelig og enkelt.

molivosbynight

Middelalderbyen Molivos ligger på en liten fjelltopp med en borg som troner på toppen.

Øyas beste familiehotell

Hvis du reiser med familien er fiskerlandsbyen Skala Kallonis et åpenbart valg. Her kan barna bade på den fine sandstranden og dere bor på øyas beste familiehotell, Aeolian Gaea. På hotellet er det både barnebasseng og lekeplass, og det er heller ikke lang vei inn til det koselige torget i landsbyen.

Aeolian Gaea er kjent for sin gode service og personlige atmosfære.

Oppdag resten av Lesvos

Mens du er på Lesvos bør du ta en tur og se den sagnomsuste forstenede skogen eller besøke hovedstaden Mytilíni hvor du finner museer som huser skatter fra antikken. Øya er også et flott sted for deg som er glad i fotturer og har et rikt fugleliv hvis du er interessert i fuglekikking.

Lesvos er et fredelig og rolig feriested hvor du fortsatt kan oppleve det genuine greske dagliglivet og spise lokalprodusert mat på den lokale tavernaen.

Kategorier